Bedrijf / Instantie

Samenwerken in een lab is een goede manier om in contact te komen met talent, en te profiteren van de expertise van onderzoekers. Onder andere Cisco, DigitasLBi, De Persgroep, Bell Labs en Info.nl hebben met ons samengewerkt.

Er zijn verschillende manieren waarop wij met bedrijven en instanties samenwerken. U kunt bijvoorbeeld een eenmalig project met ons opzetten, of u kunt zich als Lab Industry Leader aan een specifiek lab verbinden.

Jann de Waal van Info.nl vertelt over zijn samenwerking met het Digital Life Lab: "Projecten ontstaan op allerlei manieren, in verschillende vormen. Je kunt - afhankelijk van bijdragen van partners en financiering - onderzoeksprojecten starten met capaciteit vanuit de hogeschool in de vorm van veldonderzoek, of je kunt kiezen om een prototype te bouwen. Bij een ander project, zoals een minor, leggen wij zelf een onderzoeksvraag neer." Lees zijn verhaal.

Bent u werkzaam bij een bedrijf of instantie en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met directeur Matthijs ten Berge.

Voor vragen, neem contact op met: