Docent

Voor docenten biedt Amsterdam Creative Industries Network de mogelijkheid om een project op te zetten, waarin de verbinding tussen onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven centraal staat. Daarnaast kunnen jouw studenten afstuderen of stage lopen in onze labs.

Jaap van der Grinten, docent en lector bij Inholland, vertelt over het professionaliseringsprogramma Train de Trainer: "Het leek mij en mijn collega Helma Weijnand - Schut interessant om docenten en bedrijven bij elkaar te brengen. [...] We hebben thema's bepaald waarop docenten, experts en bedrijfsleven elkaar kunnen ontmoeten. Inspiratie hiervoor vonden we in de zogeheten 21st century skills: samenwerking, kritisch denkvermogen, oplossingsgerichtheid, creativiteit, digitale geletterdheid en planmatig werken."

Ben je als docent verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Inholland of de Amsterdamse Hogeshool voor de Kunsten? Wij komen graag in contact om jouw idee├źn te horen en je te verbinden met bedrijven, onderzoekers en onze labs.

Voor vragen, neem contact op met: