Student

Talentvolle studenten uit Amsterdam, Nederland en zelfs de hele wereld werken in onze labs. De labs werken multidisciplinair, waardoor studenten vanuit alle achtergronden aan kunnen sluiten. Het is de ideale manier om hands-on samen met onze onderzoekers en toonaangevende bedrijven als IKEA, Cisco en Bell Labs te werken aan jouw toekomst.

Student Iris van den Berg werkte mee aan het project Handshake van het Creative Industries Lab: 'Door Handshake weet ik nu waar mijn kracht ligt, omdat ik de vrijheid heb gekregen om veel dingen uit te proberen. Ik weet nu bijvoorbeeld dat ik goed ben in conceptontwikkeling. Ik bedenk graag dingen en durf ze uit te proberen. Dit zelfvertrouwen heb ik door Handshake gekregen.' Lees haar verhaal.

Wil je ook meewerken aan projecten in de labs van het Amsterdam Creative Industries Network? Ontdek de labs op deze website en neem contact op met een labcoördinator voor meer informatie.

Studeer je aan de HvA, AHK of Hogeschool Inholland? Dan vind je hieronder de stagebureaus.

Hogeschool van Amsterdam

Vanuit de HVA zijn de volgende opleidingen aangesloten bij het Amsterdam Creative Industries Network:

Stagebureaus

Stages zijn bij de Hogeschool van Amsterdam per opleiding georganiseerd. Via de onderstaande links is meer informatie hierover terug te vinden.

 

Inholland

Vanuit Inholland zijn de volgende opleidingen aangesloten bij het Amsterdam Creative Industries Network:

Stage

Stages zijn bij Inholland per locatie en opleiding georganiseerd. Op deze pagina's is de informatie van Haarlem em Diemen terug te vinden, tevens is er een actieve Linkedin-praktijk groep.

 

Amsterdam Hogeschool voor de Kunsten

Vanuit de Amsterdam Hogeschool voor de Kunsten zijn de volgende Academies aangesloten bij het Amsterdam Creative Industries Network:

Stage

Stages zijn bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten per faculteit georganiseerd. Zie voor contactgegevens van de afzonderlijke faculteiten www.ahk.nl

Voor vragen, neem contact op met: